1

Welkom

Uw parter op website en hosting gebied!

2

Wat doen wij?

Ontwikkeling van complete websites, website applicaties, content mangement systemen en website hosting.

3

Gratis domeinnaam

Gratis domeinnaam bij aanschaf van een webhosting pakket (.nl, .com, .eu, .info, .net, .be en .org)

4

Webdesign

W3C gestandaardiseerd

Webdesign

Vandaag de dag zijn er nog maar weinig bedrijven zonder een website. Eigenlijk ook wel logisch ook, want als we kijken naar de groei van de technologieën in de afgelopen jaren e bedrijven willen graag mee gaan met de nieuwe trends en ontwikkelingen, waaronder ook websites.

Een website is vaak een visitekaartje van uw bedrijf, vereniging of misschien wel van uzelf.  Als u ergens naar opzoek gaat dan Googled u het wel even of kent u toevallig het bedrijf, maar weet u het telefoonnummer niet meer. Dus toch maar even naar de website van dat bedrijf. U zoekt een bedrijf en een bedrijf of iemand zoekt u. Dit is hoe de internet wereld in elkaar zit, de bron vandaag de dag voor kennis uitwisseling.

Maar waarom wilt u nou een website? Dat is de vraag die wij altijd stellen, voordat wij überhaupt nog maar gaan beginnen aan een website. De reden hiervan is redelijk simpel: Ik wil en website, want ik heb geen website is natuurlijk voor de hand liggend. Wij maken een website en plots blijkt dat het niet de website is geworden, wat u had verwacht. U koopt overigens ook geen zak aardappelen, omdat u nog geen aardappelen heeft. Nee, u koopt een zak aardappelen, omdat u waarschijnlijk de aardappelen nodig heeft om eten mee te bereiden. Zo werkt het eigenlijk ook met een website, waarom zou u nou een website willen als er eigenlijk geen directe aanleiding voor is. Quentence denkt hierbij mee.

Quentence webservices


Waterdreef 392
3824 GM AMERSFOORT

KVK: 52118029
BTW: NL202879720B01

Contactformulier